Audiofragmenten

Wekelijks gebeuren er rare, opmerkelijke en vooral leuke dingen tijdens de radiouitzendingen van Jungletime. Er wordt geschiedenis geschreven terwijl je luistert!

Jungletime voegt regelmatig leuke fragmenten toe, zodat je terug kunt luisteren wat er allemaal gebeurd is op de zondagavonden.

De volgende keer wel zelf luisteren hè? Iedere zondag vanaf 21:00 uur op het leukste radiostation van de regio: Omroep Land van Cuijk!
De audio fragmenten worden afgespeeld via Soundcloud.

Heb je zelf een leuk fragment gehoord of opgeslagen? Stuur dit dan door naar de studio zodat het fragment toegevoegd kan worden aan de website.

DEEJAY? EEN HONDENBAAN
Soms stikt het in de studio van de honden… Björn en Erik weten er wel raad mee!

EEN ROMANTISCH GEDICHT
Björn ontpopt zich op de radio als een echte romanticus. Nu nog leren rijmen…

1 APRIL
Tijdens 1 april wordt zeehondencrèche Pieterburen nogal eens gebeld. Of ze doorverbonden willen worden met Mevrouw H. Ring, of om zich door te laten verbinden met Dhr. C. Leeuw. Bjorn moest lachen, hij vond het dol fijn, en voelde zich aldus als een vis in het water. Dus.

LEVENSGEVAARLIJKE OEHOE
Jungletime is in de greep van een levensgevaarlijke Oehoe.

SOPPEN IN DE BIOSCOOP
Bjorn belt met een bioscoop en scoort bijna een date…

JOHAN VLEMMIX EN DE VIEZE SNOEPJES
De ‘Bean Boozled Challenge” is een ontzettend leuke uitdaging als je tegen vieze smaakjes kunt. Johan Vlemmix kwam naar de studio en ging met ons de uitdaging aan!